Internet og telefoni via vores samarbejdspartner YouSee.

Veksø Antenneforening - bredbånd og telefoni

Hos os kan du får lynhurtigt bredbånd og telefoni til en billig pris.

Fra den 19. november 2013 samarbejder vi med YouSee om bredbånds- og telefoniprodukter.

Medlemmer, der ønsker bredbåndsabonnement og/eller telefonabonnement hos YouSee, kan henvende sig til YouSee og bestille abonnement. På YouSee's hjemmeside kan du indtaste din adresse, så kan du se abonnementer og priser.

Når du har fået dit kabelmodem og din aktiveringskode, skal du tilslutte dit modem til antennestikket og følge vejledningen.

Hvis du ikke kan tilslutte dit modem og få forbindelse til internettet, eller du ikke kan bruge din aktiveringskode, skal du ringe til YouSee's kundeservice på telefon: 70704040.

Hvis fejlen kræver et servicebesøg, så opretter YouSee en fejlseddel og kontakter dig med henblik på et servicebesøg.

Internet og telefoni priser se klik på link                                                 

 

Samarbejde med andre

For at tilbyde større valgfrihed for medlemmer i Veksø Antenneforening har bestyrelsen bestemt at lukke op for andre internetudbyder pr. den 01-12-2019 på vores antennenet - Fastspeed, Hiper, Fullrate, Boxer m. fl.
BEMÆRK: DET ER IKKE MULIGT KUN AT HAVE INTERNET OG INGEN GRUNDPAKKE, DET ER DESVÆRRE IKKE TEKNISK MULIGT PÅ VORES ANLÆG.
Bemærk dog at max hastighed på vores net er 300/60 mbit, så selvom der eksempelvis står på FastSpeed hjemmeside 1000/100 mbit, kan du få max leveret 300/60 mbit.
Da aftalen er gået gennem FastSpeed, har du som medlem af Veksø Antenneforening fået den mulighed, at få gratis oprettelse hos Fastspeed og 20 kr/md. rabat. på listeprisen på Fastspeeds hjemmeside, og derfor vil prisen pt. på FastSpeed internet blive 229 kr./md
Der vil komme en flyer/seddel i alle medlemmers postkasse fra Fastspeed omkring deres løsning/tilbud.
Der er dog nogle ting du/i skal være meget opmærksom på, hvis du vælge internet fra en anden udbyder end YouSee. Bestyrelsen har nedenstående prøvet at liste nogle af de udfordringer, der kunne opstå såfremt der vælges anden internetudbyder.
1. Der kan være muligheder eller priser der ændre sig, hvis du kun modtager TV via YouSee og ikke internet. (Eks. TV2 ude, YouSee musik, samlerabat)
2. Du kan blive i tvivl hvem servicerer hvor og hvornår.
3. I kan risikere blive kastebold mellem Internet udbyder og YouSee.
4. Hvis i har udfordringer med jeres TV-boks, og kontakter YouSee service, og fejlen ligger hos Internetudbyder, kommer i formodentlig til at betale i tilfælde af et servicebesøg.
5. YouSee supportere kan muligvis ikke “se” TV-boksen, hvis du benytter en anden bredbåndsudbyder.
6. Andre internetudbyder benytter sig af YouSee teknikker, så der vil være en forsinkelse i forbindes med services besøg hos det enkelte medlem i tilfælde af fejl.
7. Antenneforening har ingen kontakter til andre internetudbyder så som Fastspeed, Hiper, Fullrate, Boxer.
8. Antenneforening kan ikke garantere for stabilt internet.
9. Antenneforening har ikke mulighed for at eskalerer mht. serviceteknikker osv. som tilfældet i dag med YouSee.

samarbejde