INTERNET / TELEFONI.

 


Veksø Antenneforening - bredbånd og telefoniFibervaf

Hos Veksø antenneforening kan du får lynhurtigt bredbånd og telefoni til en billig pris.

Hvad er Fibernet - Fibernet er data, der bliver leveret via lyslederkabler. Det fantastiske ved fibernet er, at din data bliver leveret 5000 gange hurtigere ind til din husstand end ved et almindeligt internet-bredbånd.

Disse fordele ved fibernet effektiviserer nemlig hele processen og giver dig internet i top kvalitet.

Hos Veksø Antenneforening har via leveret Fiber via Fibia, som holder vores fibernet-priser på et niveau, hvor alle kan være med.

Fibia/Waoo priser.

 

vaf Internet Priser 2021

 


En hastighedstest giver dig et overblik over din internethastighed. Her får du både indsigt i din download- og upload-hastighed. Bemærk at testen er et øjebliksbillede og kan ændre sig fra gang til gang.

Speedtest

Start SpeedTest 


Standard WiFi

Standard WiFi er indbygget i fiberboksen og giver god dækning i mange hjem. Afhængig af husets størrelse, udformning og byggematerialer kan det blive nødvendigt at tilkøbe Smart-WiFi for at sikre optimal wi-fi-dækning.

Hvis den ikke allerede er aktiveret kan du ringe til Fibia kundeservices og får det aktiveret - Bemærk: hvis du har Smart Wifi er det ikke anbefalet at det er aktiveret.

Waoo Smart WiFi

p fiber smartwifi grundplan

Du får Smart WiFi gratis med, hvis du bestiller Waoo Fiber Extra 500/500 - eller Waoo Fiber Full 1000/1000 pakken.

2 forskellige Smart WiFi sæt i sortimentet. 

Waoo Smart WiFi sæt Airties 4920 (sorte enheder), følger med Fiber Extra. 
Disse er de oprindelige Smart WiFi sæt, som udover at forbedre dit trådløs signal fra routeren kan det også anvendes som trådløs TV brigde til TV-boks 7410x. 

Håndtering og forsendelse (engangsbeløb) 99,00 kr

Waoo Smart WiFi sæt Airties 4960 (hvide enheder), følger med Fiber Full.
Dette er 2. generation af Waoo Smart WiFi. Disse kan dog IKKE anvendes som trådløs TV brigde til din TV-boks 7410x, her skal du kable, hvis du bruger en TV-boks.
De adskiller sig fra 4920-sættet ved at have en endnu mere forbedret trådløs dækning i dit hjem. Enhederne rækker længere, har højere hastigheder og har såkaldt WiFi 6 standard.
Airties 4960 sættet giver bedre performance i områder med mange enheder på nettet, de er mindre følsomme overfor forstyrrelser og du vil opleve en lavere latency, når du streamer og gamer. Med Waoo Smart WiFi 4960 opnår du bedre trådløs internet dækning og højere trådløs internet hastighed, særligt for smartphones og IoT devices med WiFi 6. 

Håndtering og forsendelse (engangsbeløb) 99,00 kr

Waoo Smart WiFi består af et sæt med to enheder, der som udgangspunkt kan dække et hjem på cirka 140 m2. De er parret med hinanden fra starten, og vil automatisk forbinde, når de bliver tændt. Hvis du har brug at dække et større hjem med dit fibernet, kan du bestille én ekstra enhed som forbindes til de to eksisterende. 

Waoo Smart WiFi er kåret som den bedste WiFi-løsning til hjemmet. 

Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke kan give hastigheds- eller dækningsgaranti på det trådløse signal. Det skyldes, at der er mange faktorer, der kan påvirke det trådløse signal.

Når du placerer Waoo Smart WiFi i dit hjem, skal du være opmærksom på:

  • Andre trådløse netværk i nærheden
  • Antallet af enheder på det trådløse netværk på samme tid
  • Afstanden fra din trådløse enhed til Waoo Smart WiFi enheden
  • Materialer, som Waoo Smart WiFi signalet skal sende igennem
  • Antallet af Waoo Smart WiFi enheder, som signalet skal igennem
  • Om du ønsker at bruge en trådløs TV-boks
  • Flere Waoo Smart WiFi enheder for tæt på hinanden kan forstyrre signalet

Brugerguide -til Smartwifi airties 4920

Instruktionsvideo - Se hvordan du installerer Waoo Smart WiFi.

Instruktionsvideo - Waoo WiFi App

Udnyt dit fibernet

Online harddisk

Med Waoo Fiber Full og Waoo Fiber Extra får du en online harddisk på med i købet. Kvit og frit.

Dermed får du plads til at gemme alt det vigtige og have sikkerhed for at de ikke forsvinder. Har du brug for mere plads, har du altid mulighed for at opgradere


Telefon.

Fibia/Waoo gør det nemt for dig at skifte

Når du skifter til Waoo Telefoni, kan du være helt rolig. Du kan beholde både dit gamle nummer og din gamle fastnettelefon.

Du behøver ikke selv gøre andet, end at beslutte hvilken telefonipakke der passer dig og at udfylde fuldmagten til nummerflytning, når du bestiller.

https://fibia.dk/privat/telefoni/

telefon


YouSee -Bemærk: ophører den 30-06-2021

Fra den 19. november 2013 samarbejder vi med YouSee om bredbånds- og telefoniprodukter.

Medlemmer, der ønsker bredbåndsabonnement og/eller telefonabonnement hos YouSee, kan henvende sig til YouSee og bestille abonnement. På YouSee's hjemmeside kan du indtaste din adresse, så kan du se abonnementer og priser.

Når du har fået dit kabelmodem og din aktiveringskode, skal du tilslutte dit modem til antennestikket og følge vejledningen.

Hvis du ikke kan tilslutte dit modem og få forbindelse til internettet, eller du ikke kan bruge din aktiveringskode, skal du ringe til YouSee's kundeservice på telefon: 70704040.

Hvis fejlen kræver et servicebesøg, så opretter YouSee en fejlseddel og kontakter dig med henblik på et servicebesøg.

Internet og telefoni priser se klik på link       


                               

samarbejde