MEDLEMSSKAB.


Fibia
 
Nuværende kontigent - For at kunne være en del af Antenneforening / Fibia aftalen i Veksø skal man betale kontigent til Veksø Antenneforening - dette kodster 5 kr pr. mdr - opkræves direkte af Fibia.
 
Man kan ikke få leveret en Fiber forbindelse via FIbia i Veksø, med mindre man er medlem af antennforeningen.
Ønsker man at opsige sit Internet /Tv-pakker skal man kontakte Fibia.  - Og dermed også sit medlemskab.
Opsig medlemskab eller program pakke - Elller kontakt Fibia kundeservice Ring 70 29 24 44
 
Som kunde hos Fibia/Waoo har du 30 dages opsigelsesvarsel på din aftale. Bemærk, du har 6 måneders binding fra din forbindelse bliver aktiv.
kontigent

 
Hvis du bor inden for nedestående dækningsområde og i dag ikke er medlem af antenneforening skal du kan ringe til Fibia på telefon 70 29 24 31 for at høre mere om aftalen, produkter, priser m.m. samt bestille produkter, de sidder klar til at hjælpe dig.
 
Hvis du ønsker at høre mere om selve antenneforening er du velkommen til at kontake Søren Møller på telefon 42683883.
 
Dækning

Da den daværende Stenløse Kommune i starten af firserne begyndte etableringen af antenneanlægget i Veksø blev det besluttet, at alle i de nye byområder skulle tilsluttes og være medlemmer af antenneforeningen. Denne medlemspligt er tinlyst i alle skøder. Det blev samtidigt besluttet, at der ikke måtte opsættes antenner og paraboler på husene. Såfremt et medlem har specielle ønsker om programmer, der ikke kan leveres via antenneforeningen, kan kommunen give dispensation til opsætning af en parabol. Parabolen skal placeres i "jordhøjde", så den bliver så lidt synlig som muligt.
 
Det blev også besluttet, at dit medlemsskab af antenneforeningen skulle administreres af den andels- eller grundejerforening, som du er medlem af. Bor du til leje, er det dit boligselskab, der står for administrationen.
Med dit kontingent til antenneforeningen betaler du dels et driftstilskud, dels programafgifterne for de radio- og tv-programmer, der er med i Veksø pakken. Derudover har du mulighed for at købe yderligere tv-programmer, internet- og telefonabonnementer hos YouSee.
 
I 2013 besluttede folketinget at tvangsmedlemsskaber af antenneforeninger helt skulle ophæves den 1. januar 2014.  Det betyder at du efter 1. januar 2014 ikke længere er bundet af den tinglyste medlemspligt i dit skøde. Men du kan være bundet af en kollektiv beslutning i den forening eller det boligselskab, der administrerer dit medlemskab. Hvis du ikke er bundet af en sådan kollektiv beslutning og din forening eller boligskabet er indstillet på at administrere din udmelding, kan du fra 1. januar 2014 helt fravælge medlemskabet af antenneforeningen.   

YouSee - Opsigelse af YouSee grundpakke/internet/bland-selv sker automatisk den 30-06-2021.
 
Opsigelse af sit medlemsskabet af antenneforeningen kræver at dit antennestik bliver plomberet, så du ikke længere får signal fra antenneforeningen. Plomberingen betyder også at du heller ikke kan modtage internet og telefoni via antennestikket. Det er gratis at få sit stik plomberet.
 
Plombering af YouSee signal kan bestilles via ved du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. husk i mail at skrive navn, adresse og telefon nr. 

 member